25.09.2019 г., 20:47 ч.  

С ритъма на общото сърце 

  Поезия » Любовна
720 3 0

С ритъма на общото сърце

Погледа ти светъл ме опива,
вае с нежност тяло и лице 
и на бавни глътки ме отпива 
с ритъма на общото сърце!

Галя те и милвам ти очите - 
ясни, като юлски летен ден! 
Горд и извисен си до звездите, 
твоят лик радее, и искри у мен!

Срещнахме, събрахме си съдбите! 
И сега с любов по пътя си вървим. 
Няма по-велики - от душите - 
влюбени от Космоса блестим!!!

ЛЪЧИСТА

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??