8.06.2008 г., 19:10 ч.

В старата къща 

  Поезия » Друга
624 0 2

В старата къща

Когато вляза в старата къща,
отново виждам твоите очи.
Споменът за теб отново ме прегръща...
споменът за отминалите дни.

Когато отворя старата врата,
болка пронизва моята душа.
Това е мястото, в което живя,
а няма те... няма те сега.

Излизам и сядам в нашия двор,
той не е същият... сякаш е затвор,
в който затворени са всички мечти
и всички мигове, в които до мен бил си ти.

Толкова смях царял е в старата къща,
а сега само самота я обгръща.
Минали дни, които топлят ми сърцето,
но поне даряват усмивка на лицето.

© Красимира Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??