18.01.2008 г., 8:42 ч.  

В стихове при теб ще идвам 

  Поезия » Любовна
1370 0 10

В стихове при теб ще идвам


В стихове при теб ще идвам,
в тях белее моята душа.
Като снега ще трупам преспи,
ще бъда снежната вода.

 

През пролетта ще съм росата,
в която с трепет ще нагазиш.

Любовно ще шепти трева
и спомен нежен ще запазиш.

Ще идвам и в лятото горещо,
ще бъда като летен дъжд...
Ще нося лятната прохлада
и мириса на цъфналата ръж.

През есента ще бъда листопада,
килим ще ти постеля от листа.
Ще чувстваш от стиха наслада
и в теб ще бъде моята душа.





 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??