13.09.2012 г., 23:32 ч.

В страната на салама от месо 

  Поезия » Хумористична
840 0 5

 

 

В страната на салама от месо

да оцелееш си е цяло  чудо,

но пък за нас това не е  тегло,

не ми се смей, така си е, маймуно!

 

Тук всеки миг е пълен със  живот,

големите превръщат се във  малки

и  даже се твърди, че сме народ,

макар за нас да казват, че сме  жалки.

 

Във кочината всички сме  добре,

харесва ни взаимно да се  хапем,

щом тъй съседът ще се чувства  зле

сред мириса на „Тоалетно  пате“.

 

Купон у нас е шоу до  безкрай,

цветя се дават само на  умрели

и  в ада си живеем като в рай

сред алкохол и приказки  големи.

 

В  страната на салама от месо,

пред който даже кучета не  спират,

да оцелееш си е цяло  зло,

по дяволите! Пак цените вдигат!

 

© Веселин Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много си добър в римуваната сатира
  • Много готино, сместа от хумор и размисъл е с идеални пропорции.
  • Купон у нас е шоу до безкрай,
    цветя се дават само на умрели
    и в ада си живеем като в рай
    сред алкохол и приказки големи.

    Уникално!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Поздрав!
  • Поздрав! Много ми хареса!
Предложения
: ??:??