9.04.2008 г., 8:31 ч.

В сянката си 

  Поезия » Друга
564 0 5
Цял живот седиш в ъгъла
и късаш билети.
Контролираш реда
и се имаш за клета.
Чакаш някой от опашката
да те запомни.
Няма кой,
когато празнините са огромни.


Цял живот седиш в ъгъла
и късаш билети.
Чакаш си реда
в ежедневната клетка.
Чакаш всеки от опашката
да се изреди.
Но нямаше любов. Нито мечти.

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??