8.02.2014 г., 19:57 ч.

В събота и Господ си почива 

  Поезия » Друга
638 1 1

Очи затварям. Искам да забравя.
Животът си тъче къделя във неделя,
когато тишината в мислите довява
била любов в очите ми преляла.

Била и не била, но още я бленувам
във понеделниците със очи сънливи.
Понякога във вторник пак будувам
отминалитe сънища пенливи...

Плета от дните своите дантели
и ги застилам по следа трънлива.
Заспивам цялата в кървящи рани,
когато в събота и Господ си почива.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??