29.01.2006 г., 20:02 ч.

В съня на страстта.. 

  Поезия
822 0 1
..Усещам устните по кожата,
страстта,напираща във теб.
Прокарвам пръсти по гърба ти..
Усещаш ли възбудата във мен?

Ръцете ти,минаващи по тялото,
езикът ми,събуждащ в теб страстта..
Искаш ли да изпиташ сладоста?
Искаш ли да продължа...?

..Събуждам се в леглото си сама,
отново съм сънувала страстта,
желание разлива се по вените,
желание да изпитам с теб греха...

Но този път те искам аз наяве,
искам да си истински до мен..
Да усещам тялото ти тук..
До теб да се събудя със усмивка..

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ммммммммм
    с такава
    голяма чувственост
    е направо неприлично да си сама
Предложения
: ??:??