В съня
на тревите
пътека
светулчена
към теб ме повежда...
и сълзи
тишината
в роса
от мъниста
за среща последна...
Извезва времето
платно
от болката
душата
да повие
крехка и ранима...
с останала скрита
някъде
в дълбините
обич
недокосната
бисер в раковина...
МУЗИКА>>> PAINT ME MONET
© Магдалена Костадинова Всички права запазени
Не спирайд а твориш!