1.04.2008 г., 15:22 ч.

В съня ти! 

  Поезия
801 0 3
Тази нощ ще заспиш тихо,
и аз ще дойда в твоя сън,
за да те отведа надалеч.
За да намериш себе си в съня си.

Ще те чакам на нашето място,
където за първи път ни се срещнаха сънищата,
за да можем да отидем пред олтара на любовта,
за да бъдем завинаги в съня заедно.

Ще те разходя по пътеките й,
за да видиш моята любов.
За да усетиш романтиката, с която те обичам.
За да разбереш, че и ти ме обичаш силно.

И когато утрото прониже нашите сънища,
аз ще си отида като скитник, изгубил всичко,
за да може на яве да те срещна пак,
за да мога да ти дам любовта си.

И всяка нощ нашите сънища
ще имат среща в полунощ.
Далеч от хората и злите мисли,
ти и аз вечно във съня ти ще се обичаме!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прелестно...!
  • красиво е
  • "Далеч от хората и злите мисли,
    ти и аз вечно във съня ти ще се обичаме!"--това за хората..е напълно правилно.Много ми харесва..много любов,нежност,истински чувства събрани на едно място.
Предложения
: ??:??