17.07.2020 г., 23:33 ч.

В сърцето 

  Поезия » Свободен стих
427 0 0

Где са тия небеса - лазурно сини до безкрая?

И най-черния отрязък на нощта,

де светулки сияйни мостове чертаят?

По светло зелени пътеки, къде вълшебни същества сътворяваш?

Без преграда, свободен, къде си - на неизречената мисъл на края.

Къде си безстрашен,

И смел,

И велик?

И самичък ти си,

Където...

Зад рицарска броня - в сърцето!

 

© Надя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??