10.11.2009 г., 20:03 ч.

В сърцето ми е тихо 

  Поезия
1032 1 4

В сърцето ми е тихо. Влез на пръсти!

Не чукай и не вдигай много шум!

Изплашиш ли го - може да се пръсне,

да нарани и теб ужасният му грьм.

 

В сърцето ми е тихо и студено.

Отдавна в него никой не стои.

Последният, когато си замина,

залости здраво всичките врати.

 

Остави само много дупки-рани.

През някоя от тях се промъкни!

Дори за кратко огън запали си.

Ако не се страхуваш - остани!

© Алена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??