В сърцето ми е тихо. Влез на пръсти!
Не чукай и не вдигай много шум!
Изплашиш ли го - може да се пръсне,
да нарани и теб ужасният му грьм.
В сърцето ми е тихо и студено.
Отдавна в него никой не стои.
Последният, когато си замина,
залости здраво всичките врати.
Остави само много дупки-рани.
През някоя от тях се промъкни!
Дори за кратко огън запали си.
Ако не се страхуваш - остани!
© Алена All rights reserved.
Много хубаво пишеш!
Поздрав!