29.05.2024 г., 12:15 ч.

В съседно кралство дракон запалител... 

  Поезия » Хумористична, Строги форми
153 5 8

В съседно кралство дракон запалител

принцесата отвлякъл в пещера.

Видя се принцът наш свети спасител.

" Възможност ( рече шутът ) е добра! "

 

Двубой настана, гледай ти, епичен

насред едната змейова обител.

Сразен е злият с начин нетипичен -

не с меч, не с копие... с огнегасител.

 

" Не го убивайте!!! " с глас драматичен

принцесата поднесе изненада.

" Той мой съпруг е, тук е моят дом!

Обичам го... и моля за пощада! " .

 

Не знам дали е " стокхолмски синдром " ,

но принц и шут си тръгнаха кръгом.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??