В съседно кралство дракон запалител
принцесата отвлякъл в пещера.
Видя се принцът наш свети спасител.
" Възможност ( рече шутът ) е добра! "
Двубой настана, гледай ти, епичен
насред едната змейова обител.
Сразен е злият с начин нетипичен -
не с меч, не с копие... с огнегасител.
" Не го убивайте!!! " с глас драматичен
принцесата поднесе изненада.
" Той мой съпруг е, тук е моят дом!
Обичам го... и моля за пощада! " .
Не знам дали е " стокхолмски синдром " ,
но принц и шут си тръгнаха кръгом.
© Асенчо Грудев All rights reserved.