21.10.2006 г., 8:53 ч.

В такава нощ 

  Поезия » Друга
1473 0 20
В такава нощ навярно ще си ида,
когато ще се пръсне на парчета
сърцето ми, неиздържало на обиди
и уморило се от прошки, и от клетви.
В такава нощ навярно ще поглеждаш
от своя трон нагоре, към небето,
запазил в мислите по мен надежда...
А в този миг една звезда ще трепне
и ще се втурне падаща... към теб.
Аз спрях да светя.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??