29.01.2012 г., 18:00 ч.

В такава нощ 

  Поезия » Любовна
689 0 3

Налях ти чаша с виното червено,
дъхът ми от усмивката ти спря.
Ръката ми трепереше смутено,
с магията си ни покри нощта.
Аз тихо ти запях любовна песен,
сърцето ми звънеше във гръдта.
Кръвта ми забушува в ритъм бесен,
че лудост ли, любов ли бе това?
Очите ти четяха ми душата,
с жаден поглед просто ме изпи.
Устните ти срещнах - сладост свята,
в този миг светът се промени!
Любов в прегръдките си стисках,
любов блестяща в две сълзи.
Аз исках теб, теб само исках!
В такава нощ се сбъдваха мечти!


© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасен стих, поздравявам ви!
  • "Аз исках теб, теб само исках!
    В такава нощ се сбъдваха мечти! "
    Поздравления за хубавия стих!
  • Хубаво е!Прочетох и няколко Ваши по-стари,които също ми харесаха,поздравявам Ви!
Предложения
: ??:??