24.05.2006 г., 19:29 ч.

В такова утро 

  Поезия
668 0 7

В такова утро сънено -  смълчано,
когато тротоарът даже се прозява,
а клоните заслушани във птиците,
посрещат утрото усмихнато!
В такова утро, като тънката роса,
целунала тревите и душите!
В очите грейва  бисерна сълза,
възвърнала надеждите, мечтите!
В такова утро тихо помечтай!
Прости си... и на другите прости!
Бъди щастлив и се усмихвай,
че отново... ден настъпи!



 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??