В тая сива мъгла
В тая сива мъгла
теб те няма сега.
В тая сива мъгла
аз отново така
търся твойта следа –
скъпа, малка сълза.
Може би е мечта,
пречи тази мъгла.
Може би неуспяла
е със мен любовта –
нежна дума и рима
в тази моя душа.
Ти си само една
най-красива мечта.
Тебе искам в съня,
тебе искам в нощта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени