29.05.2018 г., 18:01 ч.

В тази тишина ... 

  Поезия » Любовна
458 6 9

В тази тишина ...

мълчаливо се научихме

да четем по устните на чувствата.

Да се докосваме,

почти неуловимо,

сред синьото пространство на звездите.

Да предусещаме ...

красиво мислите на другия,

копнежно  отразени във очите ни.

И да събуждаме

слънчевия миг на изгрева,

надникнал през клепачите на бъдещето.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??