25.10.2008 г., 9:38 ч.

В теб! 

  Поезия » Еротична
1251 1 6

В намачканата част между бедрата ти
нахлувам с цялата си страст и вдъхновение,
облечен в мъжка сила, страх и нетърпение,
изпълвам се и се изпразвам из душата ти.

Ти ме прибираш - както в моите желания
хиляда пъти съм прибиран досега
и с още толкова усещах, че греша,
но се усмихвах и не търсех колебания.

Докосвам с пръстите си твоите неравности,
докосваш моите, докоснати сме двамата,
извит над теб, аз скривам времето и славата,
защото обещах и съм донесъл всички радости.

© Ивайло Проданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??