11.01.2008 г., 14:07 ч.

В тихото 

  Поезия
524 0 14


Поле

без начало,
без край...
Мъглата
всичко покрива
в меко, тихо,
бяло...
Брезичка самотна
клони навежда,
отрупани скрежно
с перли безброй.

В тихото ще се изгубя -
ръката ти топла
нека
да хвана...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??