В този миг от мен си толкова далече,
в този миг си с някой другиго в нощта
и за друг гори у тебе похотта,
но да те обичам, хич това не пречи.
Щом без мен ще си наистина щастлива,
щом обичаш него повече от мен,
щом такъв живот за мен е отреден,
то не ще проклинам с мъст и ярост дива,
а ще моля с вик и Дявола, и Бога
радост на лика ти вечно да блести,
винаги любов край тебе да цъфти
и да нямаш нивга повод за тревога!...
© Раммадан Л.К. Всички права запазени