10.02.2012 г., 18:36 ч.

В твоите очи 

  Поезия » Любовна
554 0 0

В твоите очи

виждам пролетта!

Не, недей! Мълчи!

В тишината Радостта

само нека да звучи!

 

Ти си тук

до мен притихнал,

няма друг

смущаващ звук,

само вятър лек,

за миг повейнал.

 

Цъфтят поля

от бели хризантеми

и аз стоя

насред покой и чистота,

отхвърлил противоречията големи,

приел живота в простота.

 

Усещам Любовта ти

как топло ме обгръща!

Безбройно много пъти

сърцето ще се връща

в този миг до следващата

тиха наша среща.

© Една Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??