20.04.2017 г., 15:26 ч.

В твоите очи 

  Поезия
275 1 4

В твоите очи
пламък грее...
Плуват сълзи
в чистото море...

 

В твоите очи
пее дъжда...
А моето сърце учи,
да подаде ръка.

 

И пламък да грее,
огънят да жари...
Любовта зрее,
а сълзата пари...

 

Влюбена в очите ти
корабът плава...
Не спирай мечтите ти,
те са далечна слава.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??