12.08.2009 г., 12:33 ч.

В търсене 

  Поезия » Друга
403 0 1

[Част 1: В търсене]

Животът ни е водопад.

Търсим извор,

но не гледаме назад.

 

Умирайки в надежди, търсим път.

Някой ще изтърси „Друг е светът”.

 

Нощта останала е без звезди.

Търсим отново,

търсим следи.

 

И дори захвърлени в калта,

искахме да търсим.

Бяхме в слепота.

 

И сега накъде?

Чухте ли ни нас, грешните?

 

[Част 2: Един нов край]

Живи сме, но някъде там.

Писна ми от болка,

не искам да съм сам.

 

Молим за помощ във нощта.

Чуваме среднощни стенания.

 

Викаме и търсим времена,

оставили следи

в нашите сърца.

 

Измамени, се скитаме сами.

Търсим посоки,

търсим следи.

 

Вече сме никъде.

Краят на живота ни дойде.

 

И сега накъде?

Чухте ли ни нас, грешните?

 

 

по System of a Dоwn - Aerials

© Живко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Незабравимо!!!
    Прочетох всичките ти произведения.
    Ще очаквам още мислите ти да прочета в думите ти.
    Бравооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!
Предложения
: ??:??