22.10.2009 г., 22:07 ч.

В търсене на любовта 

  Поезия » Любовна
584 0 1

Всеки пише за любов,

надеждата в един живот;

всеки силно се надява

да усети огън нов.

 

Всеки болка е усетил,

пролял е една сълза

и все пак трепетно търси -

надява се на любовта.

 

Всеки знае що е да обича,

но трудно отговаря на това;

всеки търси нещо лично

и разминаваме се все така.

 

Ето, надявах се и аз сега,

мислех, че това е любовта;

изгорях с мисълта, че обичам,

а оказа се поредната лъжа.

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??