Сутрин рано ставам.
Бързо се обличам.
Лице и зъби мия
в училище тичам.
Щом там отида,
със приятелите се събирам.
С песни, разговори и игри,
докато звънецът ни раздели.
В две редици се редим,
за да влезем във класа.
После с интерес следим
и отваряме учебниците.
Всеки прави грешки,
но не толкоз, колкото са по света.
Във училище се учим,
учим да сполучим.
© Силвия Герджикова Всички права запазени