28.12.2022 г., 23:43 ч.

В ума ми скромен винаги звучи 

  Поезия » Любовна, Строги форми, Друга
664 1 3

В ума ми скромен винаги звучи

гласът ти мелодично и омайно.

Проникват трелите ти всеотдайно

като звънтящи слънчеви лъчи.

 

Гласът ти мелодично и омайно

със струни на китара ми говори

и неведнъж портал красив отвори

към светове разцъфващи безкрайно.

 

Със струни на китара ми говори

сърцето ти туптящо необятно.

Поглеждайки в небесните очи

душата ти вселенна чувствам жадно.

 

Сърцето ти туптящо необятно

в ума ми скромен винаги звучи.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Милена!
    Благодаря ти, Валентина!
    Благодаря ви, мили дами! Светли празници! Бъдете вдъхновени, щастливи и добри!
  • Светли празници
  • Честито Рождество Христово, Асенчо и ЧНГ! Нека ти е хубаво през цялата Нова година и да имаш пълноводно вдъхновение!
Предложения
: ??:??