28.09.2007 г., 19:36 ч.

В устните ти – цялата любов 

  Поезия
3045 3 19
 

Устните ти - тучната морава,

по която всяка утрин тичам,

чийто вкус безумно обожавам,

и също толкова обичам.


Устните ти - моето свещено място,

във което се спотайвам всеки път,

когато буря зла към мене приближава,

когато чувствата в желание крещят.


Устните ти - изворна вода,

със която жаждата за обич утолявам,

от която неусетно, с лекота,

раните в душата оздравяват.


Устните ти - приказка без край,

нестихващ океан от сладострастие,

устните ти - вишнев цвят през май,

в устните - неземното ми щастие.







© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??