Устните ти - тучната морава,
по която всяка утрин тичам,
чийто вкус безумно обожавам,
и също толкова обичам.
Устните ти - моето свещено място,
във което се спотайвам всеки път,
когато буря зла към мене приближава,
когато чувствата в желание крещят.
Устните ти - изворна вода,
със която жаждата за обич утолявам,
от която неусетно, с лекота,
раните в душата оздравяват.
Устните ти - приказка без край,
нестихващ океан от сладострастие,
устните ти - вишнев цвят през май,
в устните - неземното ми щастие.
© Деян Димитров All rights reserved.
Усмивките са за вас.