6.09.2020 г., 15:55 ч.

В зори 

  Поезия » Любовна
527 1 0

Когато мрак мечтите размаже,
и полята бледнеят в своите тъги,
ти хвани ръката ми нежно
и до изгрев с мен остани.
На сутрун, тогава, аз ще забравя
всички тревоги и духът си сломен.
С усмивка блага нощта ще изпратя
като светъл пролетен ден.

© Радица Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??