13.09.2009 г., 12:16 ч.

Важните неща в живота 

  Поезия » Бели стихове
1181 0 3

важните неща в живота
са тези които
ни правят щастливи
карат ни да се усмихваме
когато сме тъжни
водят ни по пътеката
когато загубим компаса
в утрото ни събуждат
с усмивка
а под звездите
ни създават уют

важните неща в живота
са мечтите ни
копнежите за красиви места
вярата в бъдното
и песните за живеенето
огънят в общото огнище
и твоя силует
до прозореца
моята чаровна хаотичност
скрита в ъгълчетата
на стиховете

важните неща в живота
се променят с годините
непроменена остава
единствено
способността ни
да обичаме
и да се оставим
да бъдем обичани
~~

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??