28.07.2007 г., 11:06 ч.

Важно е да си поплачеш 

  Поезия
694 0 8
 

Много важно е да си поплачеш,

когато вените до бунт пулсират,

когато устните са посивели

и до кръв ръцете се раздират.


Много важно е да си поплачеш,

щом Бог и дявол тебе те отричат

и когато, даже сам във  здрача

чертите си човешки не откриваш.


Много важно е да си поплачеш

и мислите си черни да измиеш.

Много важно е да си поплачеш...

Стига само в сълзи

                      да не можеш

                                 да потъваш...

© Калина Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??