14.02.2021 г., 9:36 ч.

Вакханка 

  Поезия » Еротична, Друга
401 0 2

Пияна тя в разгара вакханичен

със пълна чаша вино във ръка,

сред звуците на ритъм тимпаничен,

танцува лудо кършеща снага.

 

Косата й, разпусната, се вее,

очите й искреят до екстаз

и почти пресипналият глас

дитирамби истерично пее.

 

Разкъсва мигом тънката тунùка

и блесва бялата й - сочна гръд.

Залива я със виното червено

и сяда в скута на любовник млад:

 

Любовнико, сега е твоя тя...

Ти впивай устни страстно във плътта!

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??