27.05.2016 г., 15:23 ч.

Вали 

  Поезия
283 0 1

Тихо вали.

Приспивно, нали?

Капки небето изцежда

свило лявата вежда.

 

Тихо пристъпяш

с коси разпилени,

вече не бягаш -

не плачеш по росни поляни.

 

Ела.

Отдавна те чакам.

Сплели тела,

вечно така да е искам!

Нека вали.

Огънят нежно ни гали.

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??