18.04.2024 г., 14:32 ч.

Вали 

  Поезия
75 3 2

Вали от векове…
Вали от хиляди години…

Вали от времето на Ева и Адам.
Като в безкрайно стара приказка вали.
И пътят се събира някъде,
отвъд зеницата на Хоризонта…
Небето се откъсва с вик
и пада по очи в реката…
В а л и …

© Георги Ревов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??