23.08.2020 г., 23:42 ч.

Вали сияние 

  Поезия » Свободен стих
669 0 1

Вали сияние

 

Вали сияние!

Тебешир по асфалта.

Дълги разходки по скучни плажни ивици.

Мечтите са бирени капачки.

Усмивки от мъниста събуждат лежерен смях.

Очите ми в очите ти са огнени крила.

Аз съм ловец на феникси ,а ти  преродена.

Ловим мигове с телата си, с целувки спираме времето.

И съня не е сън, а облак на забрава и опиянение.

Ти си смела ,аз рядко.

Аз съм искрен ,ти мълчиш.

Нощта над нас на пръски е.

Играе пламък с тъмнината.

Студът драска по гърба ми.

Усещам дъхът ти ,а те няма до мен.

Поглеждам нагоре в безкрая.

Къде си?

Затварям очи ,мечтая.

Вали сияние .

© Владимир Шулев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това сияние
    е много настръхващо. )
Предложения
: ??:??