18.06.2012 г., 10:16 ч.

Валсът на сълзите 

  Поезия » Друга
734 0 10

 

Жарава бе студеното море,

вълните му – от камъка родени.

Оловно-сиво, тягостно небе

се сипна като ястреб върху мене.

 

Скали крещяха дяволски слова,

а пясъкът изпи докрай водата.

Хихикащ вятър, в бесен кръговрат,

прегръщаше земята безпощадно.

 

Из въздуха летеше яростта,

превземаше пространството в душите.

Утихна. После всичко опустя,

остана само валсът на сълзѝте.

© Илко Карайчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??