16.04.2020 г., 19:57 ч.

Валяло беше... 

  Поезия » Друга
580 0 1

 

Валяло беше,
но във нейните очи -
болеше,
а налагаше се да мълчи.

Валяло беше,
но във нейната душа -
вътрешно крещеше,
а даваше усмивки на света.

Валяло беше,
но във нейното сърце -
за какво туптеше,
празни бяха нейните ръце.

Валяло беше...
Още дълго щеше да вали.
О, поспри сърце!
Толкова ли трябва да боли?!

© Христина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??