17.06.2008 г., 5:53 ч.

Вампир 

  Поезия » Любовна
1233 0 6

Изтръгни сърцето ми,

превърни ме във Вампир.

Без отражение,

без сянка ще бродя в нощта безспир!

Безсмъртна,

вечна,

на болката слуга...

в ковчега свой да лягам всеки ден сама...

Кръвопиец без жал

или измъчена душа... цялата в кал.

Нежно,

наивно създание,

с усмивка на уста

или похотлива богиня-изкусителка,

носеща "дъжда".

Как ме виждаш?

Какво съм Аз за Теб?

Какво предизвиквам щом застана до Теб?...

Ледена...

студена като камък...

привидно весела,

обичаща света...

но дълбоко в себе си тайно мечтаеща за смъртта.

Или може би роза?...

Цвете сред бурени израсло,

красиво в своята тъга...

или струна на цигулка - стенеща...

като сърцето ми сега!

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??