20.06.2008 г., 8:57 ч.

Вампир 

  Поезия » Друга
675 0 2

Вампир

 

Очите наливат се със сълзи,
желание разкъсва плътта,
потъпква всички закони
и вкуси жадно от живата плът.

Грешно е и знаеше той,
ала зениците се разширяват,
сърцето като буря сред нощта
изгаря душата от копнежа и страстта.

Впи жадно зъби в нежния и врат,
страстно пи от треперещата плът...
Той много обичаше я.... да!
Но природата ни повелява
да погубим дори любовта!

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??