20.03.2008 г., 8:02 ч.

Вампирче 

  Поезия » Любовна
1042 0 0

Нима имам власт пред себе си?!

Волна птичка съм и те усещам.

Плъзгам се.

Рисувам те но, не съм до теб.

 

Светлина ме сграбчи.

Обичам устните ти, които ми проговориха.

Да усещам как дишаш за мен.

Да те погледна както нигога досега.

Сграбчих те като статуя.

Осветих те като пясък.

Обичам те, мое вампирче.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??