Изборите… наближават,
а с кого ще продължи,
наш’та прелестна държава
към Европа да върви:
Кирчо може, пак със Слави
спешно да се разбере:
Нова сглобка да направи,
като включи БСП.
Пеевски - със Костадинов
също са красив дует.
Могат, винаги със Нинова
да направят кабинет.
Слави - с Пеевски и Боко
са прекрасен вариант.
С тях ще литнем нависоко!
Дългият ще е гарант.
Бойко пък, със свежи сили
може група да сглоби.
С Кирчо, Ицо и с Василев,
и с Възраждане дори.
Сигурен съм… че ще стане.
Всички ще се разберат:
С работа от ден до пладне,
денонощно да крадат.
Юри Йовев
Май 2024 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени