6.12.2007 г., 11:14 ч.

Вчера 

  Поезия » Любовна
517 0 2

Раждам се - от морските вълни

уханна, и любима...

Солта и пяната полепват

по кожата ми,

вплитат се в косите ми...

уханна и любима съм,

обичам те, любими...

Умирам - в морска пяна

се превръщам...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??