31.10.2007 г., 22:57 ч.

Вчера 

  Поезия » Философска
682 0 8

Тръгна...

Нахлупил каскет,

неразгадаема маска

лъхащо студ

с умерена крачка.

Желание НЕсбъднато

остърга за спомен

части от мен,

душевност наронена

(вчерашен ден)

Тръгна...

С новите дрехи

лъщящи обувки

(с ковани подметки

за ритници попътни)

Отказа цигара

не прие питие,

но запалих му свещ...

(едно остаряло битие)

Очаквам новия ден.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??