Тръгна...
Нахлупил каскет,
неразгадаема маска
лъхащо студ
с умерена крачка.
Желание НЕсбъднато
остърга за спомен
части от мен,
душевност наронена
(вчерашен ден)
Тръгна...
С новите дрехи
лъщящи обувки
(с ковани подметки
за ритници попътни)
Отказа цигара
не прие питие,
но запалих му свещ...
(едно остаряло битие)
Очаквам новия ден.
© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados
Поздрав и усмивка