19.08.2009 г., 16:31 ч.

Вчера / Къща 

  Поезия
350 0 0

Вчера взех, че купих къща

на мойта, глупавата тъща.

Тя да вземе да я продаде

на едно мъничко дете.

То пък дало я на брат си,

който, да не плаща такси,

я продал на свой съсед,

добър човек, но без късмет.

Проиграл я на рулетка,

уж за да не трупа сметка.

Мутра къщата получил,

ала той на ден не случил.

Завещал я на своя дядо,

до чието силно рамо

вечер аз до късно пия,

а пък сутрин пода мия.

Дядката решил, че заслужавам,

щом към дъното тъй бързо падам,

къща да ми подари,

къщата на тъща ми.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??