20.06.2013 г., 14:32 ч.

Вдишвам те 

  Поезия » Любовна
575 0 8

 

 

 

     В душата ми,

           ах, тази моя душа...

 

 

 

     ... обичам те

                    и вдишвам те

                                     цялата,

     как ухаеш

                     при вдишване

                                        само -

      цяла

                    ухаеш

                                 на мама... 

 

 

   

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??