Вдясно
някой ден
ще вляза в новините
но не като самозапалила се
пред парламента
не като световна красавица
не като открила
лекарство срещу рака
или пък покорила хилядник
едно малко каре
на 8-ма страница
долу вдясно
ще крещи
обичай ме
28.о3.2013 год.
© Радка Миндова Всички права запазени