25.12.2013 г., 9:31 ч.  

Вдъхновен и разтревожен 

  Поезия » Философска
388 0 0

Вдъхновен и разтревожен

Ведно съм вдъхновен и разтревожен
сред хаоса на земния ни ден..
Дали човека за човек е сложен,
та дните чужди са за теб и мен?

А през тишината тътнат вековете..
отекват като съзаклятници в нощта
и звезден лъч разстила върховете
със светлина въздигната за страж.

И не тъжа... А гледам висините!..
Разбрах едно:..Обичам този свят!
Целувам с поглед даже и звездите!
Благословен съм! И с душа богат!

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??